SPORTMEN ERKEKLERE ÖZEL
Güneş şehrin yüksek binalarının üstünde yükseliyor. Henüz görevine başlamamış trafik ışıkları yanıp sönerken az sayıdaki araba trafiksiz sokakların tadını çıkarıyor. Evlerinden çıkmış tek tük insanlar işe gitmek için uykulu adımlarla ilerliyor. Fırınlardan taze ekmek kokusu şehrin aromasındaki hakimiyetini kutluyor. İşte bu modern masalda sen spor kıyafetlerinle evinin kapısından çıkıp sabah sporunu yapıyorsun. Çünkü gün senin için sporla başlamalı. Ve yaptığın her şeyde sporun izi olmalı.
Dior’un şehirli ve spora düşkün erkekler için ürettiği Homme Sport, şimdi çok daha güçlü Dior Homme Sport Very Cool Spray ile geliyor. O enerjinle açığa çıkıyor ve tam da seni ifade ediyor.
Üst notasında ferahlatıcı limon özü ile güçlü bir giriş yapan koku, pembe biber baharat özü ile kalp notasında hakimiyeti ayrı bir boyuta taşıyor. Dip notadaki Haiti vetiveri ise parfümün imzasını belleklere kazıyor.












