Swipe to the left

BİTKİLERDEN GELEN GÜZELLİK

BİTKİLERDEN GELEN GÜZELLİK
Editör: Utku Olgun 24 Mart 2017 7084 Gösterim Yorum yok

Clarins’in Akmerkez Sevil Mağazası’nda gerçekleştirdiği cilt bakım aksiyonunda, markanın Güzellik Eksperi İclal Yıldırım ile konuştuk. Clarins’i, özellikle bitkilerin gücünden faydalanan bir marka olduğu için çok sevdiğini belirten Yıldırım şunları söyledi:

Bugün müşterilerimize özel bir aksiyonumuz için buradayız. Onlara cilt tiplerine özel cilt bakım uygulamaları yapıyor ve yeni ürünlerimizi tanıtıyoruz. Kaliteli ürün her zaman doğru ürün anlamına gelmiyor. Cilt tipi ve cildin ihtiyaçları seçilecek bakım ürünleri için en önemli etmenler. Biz de burada müşterilerimize bu konularda destek veriyoruz.

FAVORİ ÜRÜNÜM DOUBLE SERUM

Ürünlerimizi göz önünde bulundurduğumuzda benim için ilk sırada Double Serum geliyor. İnanılmaz güzel bir ürün. Bir şişede iki formül kullanılarak hazırlanmış. 25 yaşından itibaren herkese öneriyoruz. Bu serum cildin mineral ve vitamin kaynağı. İçinde yirmi organik bitki ekstratı var. Düzenli kullanımda cildi sıkılaştırıyor, çizgi bakımı yapıyor, nemlendiriyor, gözenekleri küçültüyor ve renk eşitsizliklerini dengeliyor.

CİLT BAKIMINDA YAZA HAZIRLIK

Cilt temizliği her zaman çok önemli. Bunu yine aksatmıyoruz. Haftalık peeling ve maskeler de öyle. Bununla birlikte yoğun nemlendirme özellikle çok önemli. Yaz aylarında dış etmenlerin etkileriyle nemin önemi artıyor. Güneş, deniz, sıcak hava, terleme gibi faktörler cildin nemini düşürüyor. Nem her zaman cilt için çok önemli bir unsur. Özellikle otuz yaşın ardından cilt nemsiz kaldığında elastin ve kolajen sentezi oluşmuyor. Bu da cildin çabuk yaşlanmasına sebep oluyor.

Bunların yanında, yaza girerken kullanılabilecek çok özel ürünlerimiz var: Booster serisi. Energy Booster enerji veriyor, Detox Booster detoks yapıyor ve Repair Booster cildi onarıyor. Yaza girerken özellikle Detox Booster uygulamak çok yerinde olacaktır.

BİTKİLERDEN GELEN GÜZELLİK CİLT BAKIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

24 Mart İstinye Park Sevil

25 Mart Marmarapark Sevil

31 Mart Akasya Sevil

31 Mart Flame Sevil

CLARİNS ÜRÜNLERİ